Workday benoemd als Leader in het Gartner Magic Quadrant voor Cloud Human Capital Management Suites voor middelgrote en grote organisaties

Workday is voor het tweede jaar op rij gepositioneerd als Leader en heeft de hoogste positie behaald op het gebied van uitvoerend vermogen


AMSTERDAM--(Marketwired - Aug 23, 2017) - Workday, Inc. (NYSE: WDAY), leverancier van enterprise cloudapplicaties voor finance en human resources, maakt vandaag bekend dat het door Gartner Inc. is gepositioneerd als Leader in het "Magic Quadrant for Cloud Human Capital Management Suites voor middelgrote en grote organisaties" 1. Workday werd voor het tweede jaar op rij erkend als leider en behaalde de hoogst mogelijke positie op het gebied van uitvoerend vermogen.

"Wij zijn trots dat Gartner Workday voor het tweede jaar op rij erkent als cloud HCM," zegt Cristina Goldt, vice president HCM products bij Workday. "Meer dan 70% van onze klanten is op dit moment in productie en we hebben een klanttevredenheidspercentage van meer dan 95%. Door onze continue innovatie zien we ons klantenbestand steeds meer groeien en ervaren onze huidige klanten meer toegevoegde waarde voor hun business in de zakelijke groei van morgen."

Van meet af aan is Workday opgebouwd met één software versie, één customer community, één coderegel en één enkel security model en gebruikerservaring. Deze 'Power of One' stelt klanten van Workday in staat om te profiteren van voortdurende innovatie vanuit de cloud - een onderscheidende factor waardoor Workday Human Capital Management gebruikers altijd kunnen beschikken over de nieuwste functionaliteiten zodat zij altijd up-to-date zijn in een dynamische omgeving en realtime inzicht hebben in het personeelsbestand. Dit alles is nodig om snelle, strategische acties en zakelijke besluiten te kunnen nemen.

Klantgedreven innovatie zit in de kern van Workday's productstrategie - met een constante betrokkenheid om te luisteren naar onze klant en om de klantbehoeften te begrijpen zodat we producten kunnen ontwikkelen die voortdurend inspelen op de veranderende manier van werken. Dat is vorig jaar tevens de inspiratie geweest voor de introductie van twee nieuwe applicaties - Workday Learning, een applicatie die een gepersonaliseerde, sociale en interactieve ervaring biedt aan organisaties die carrièreontwikkeling willen stimuleren tijdens elke fase van de HR levenscyclus van de werknemer, en Workday Planning, de eerste applicatie voor planning, budgettering en prognoses waarbij financiële- en personeelsplanning in één systeem worden verenigd met analytics en transacties.

Aanvullende informatie

Over Workday
Workday is een toonaangevende leverancier van enterprise cloud applicaties voor finance en human resources. Workday is opgericht in 2005 en levert applicaties op het gebied van human capital management, financial management en analytics die zijn ontworpen voor de grootste ondernemingen wereldwijd. Honderden ondernemingen, variërend van middelgrote bedrijven tot Fortune 500 companies, hebben inmiddels voor Workday gekozen.

Over het Magic Quadrant
Gartner beveelt geen enkele leverancier, product of dienst in zijn onderzoekspublicaties aan, en het adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers met de beste beoordelingen of andere aanduidingen te selecteren. Gartner onderzoekspublicaties bestaan uit de meningen van Gartner's onderzoeksorganisatie en mogen niet worden beschouwd als feitelijke constateringen. Gartner verwerpt alle garanties, expliciet of geïmpliceerd, in relatie tot zijn onderzoeken, inclusief garanties over verkoopbaarheid of gebruik voor een bepaalde toepassing.

1 Gartner "Magic Quadrant for Cloud Human Capital Management Suites for Midmarket and Large Enterprises," by Ron Hanscome, Melanie Lougee, Helen Poitevin, Chris Pang, Jeff Freyermuth, Sam Grinter, John Kostoulas, Mike Burden, 15 August 2017.

Toekomstgerichte verklaringen
Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, onder andere verklaringen omtrent de verwachte prestaties en voordelen van de producten van Workday. De woorden "geloven", "kunnen", "zullen", "plannen", "verwachten" en soortgelijke termen zijn bedoeld om aan te geven dat het om toekomstgerichte verklaringen gaat. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan risicofactoren, onzekerheden en aannames. Indien de risicofactoren concreet worden of aannames onjuist blijken, kunnen resultaten aanzienlijk afwijken van de resultaten die in deze toekomstgerichte verklaringen zijn genoemd. Risicofactoren houden onder meer in, maar beperken zich niet tot, de risicofactoren zoals beschreven in de bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) gedeponeerde stukken, waaronder ons Formulier 10-Q voor het kwartaal dat op 1 juni 2017 eindigde, en onze toekomstige verslagen die wij van tijd tot tijd aan de SEC zullen overleggen, waarin de feitelijke resultaten kunnen afwijken van de verwachte resultaten. Workday aanvaardt geen enkele verplichting en heeft op dit moment niet de intentie om eventuele toekomstgerichte verklaringen na publicatie te actualiseren.

Niet op de markt gebrachte diensten, kenmerken of functies die in dit document, op onze website of in andere persberichten of publieke verklaringen zijn genoemd en op dit moment niet beschikbaar zijn, kunnen naar goeddunken door Workday worden gewijzigd en kunnen niet als gepland of in het geheel niet worden geleverd. Klanten die diensten van Workday, Inc. aanschaffen, maken hun aankoopbeslissing op basis van de op dit moment beschikbare diensten, kenmerken en functies.

© 2017. Workday, Inc. Alle rechten voorbehouden. Workday en het logo van Workday zijn geregistreerde merken van Workday, Inc.

Contact informatie:

Voor meer persinformatie:
Workday
Grant Currie
telefoon +44 (20) 71506474
e-mail Grant.Currie@Workday.com of
Yellow Communications
Lisa Elzinga
telefoon
+31 (0)23 555 34 24
e-mail workday@yellow-communications.com