Nokia toimittaa laajakaistaverkon TelecomAsialle Thaimaahaan


Nokia on toimittanut DSL-laajakaistaverkon TelecomAsialle Thaimaahan. TelecomAsia aloittaa nopeat Internet-yhteydet mahdollistavan DSL-verkon käyttöönoton Suur-Bangkokin alueella Thaimaassa.

Nokia on toimittanut kustannustehokkaan ja joustavan D50e DSLAM (Digital Subscriber Line Access Multiplexer) -monipalvelusolmuratkaisut, verkonhallintajärjestelmän ja asennuspalveluita TelecomAsialle. Nokian ratkaisu mahdollistaa nopeat Internet-yhteydet Bangkokin kaupunkitaajamissa ja niiden lähialueilla. TelecomAsia otti käyttöön nopeat Internet-yhteydet, joiden tuotenimi on TA Express-palvelut, heinäkuun puolivälissä.

Nokian DSL-laajakaistaratkaisu sisältää DSL-laajakaistayhdyskäytävät koti- ja toimistotiloihin, toimistopäätelaitteet, DSLAM-ratkaisuja ja tilaajaverkon hallinta (loop management) -ratkaisuja sekä laajakaistamediaratkaisun, joka mahdollistaa uusia operaattoripalveluita kuten videotilauspalvelut.

Telecom Asia on yksi Thaimaan johtavista tietoliikenneyhtiöistä ja sillä on 2,6 miljoonaa kiinteän verkon linjaa Suur-Bangkokin alueella.


Lisätietoja antaa:

Nokia Networks
Viestintäosasto
Puh. 07180 38193
nokia.networks@nokia.com

www.nokia.com